“Fikir Tepsisi” sistemiyle yapılan toplantıda kurul üyeleri, iki ayrı gruba ayrılarak, moderatörler eşliğinde gerek sosyal, gerekse ticari anlamdaki fikir ve proje önerilerini belirledi. Çalışma gruplarında tespit edilen projeler, bir havuzda toplanarak değerlendirmeye alındı.
Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk, bir taraftan yeni iş fikirleri geliştirirken, diğer taraftan da sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeyi amaçladıklarını söyledi. Kurul olarak Ocak ayındaki yeni yapılanmanın ardından vakit kaybetmeden çalışmalara başladıklarını belirten Çabuk, “Çalışmalarımıza yön vermek ve belli bir plan dahilinde hareket etmek amacıyla da bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Buradan çıkan sonuçlar, Çorum Genç Girişimciler Kurulu’nun yol haritasını oluşturacaktır” diye konuştu.
Toplantının sonuna katılan TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ise görüş ve önerilerini açıkladı. Başaranhıncal, kurulun projelerini TSO Yönetim Kurulu olarak desteklediklerini ve yeni projelerin bir an evvel planlanması gerektiğini dile getirdi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim