“Amaç katkı ve katılım sağlamak”
SBMYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer Faruk Karakaş’ın da hazır bulunduğu görüşmede, Yrd. Doç. Dr. Işık, amaçlarının reel sektör için ürettikleri ara elemanların gerek kişisel gerekse kariyer gelişimlerinin gerçekleştirilmesinde sanayi ve iş dünyasından gerekli katkı ve katılımı sağlamak olduğunu kaydetti.
“Reel sektör üniversite işbirliği sağlanmalı”
İşbaşı eğitim, etkin ve verimli staj, öğrencilerimizi doğrudan işe koşacak yeteneklerinin ortaya çıkmasında ve gelişiminde etkili olacak ortak projelerle reel sektör üniversite işbirliğini sağlamak zorunda olduklarını ifade eden Işık, akademik donanım ve kariyer gelişimi kadar gençlerin kişisel gelişimlerinin sağlanması noktasında tarih, edebiyat, sanat ile toplumsal vicdan ve sorumluluk duygularını geliştiren ve pekiştiren projelerde de reel sektörle birlikte hareket etmenin zorunluğunu belirtti.

“Pozitif enerjiyi icraata dönüştürmek için hazırız”
Dönem içerisinde yapılacak olan “10’da 10 Tecrübe Günleri” ve “Girişimciyim Uçuyorum” etkinliklerindeki desteklerinden dolayı GGK İcra Kurul Başkanına teşekkür etti. GGK İcra Kurulu Başkanı Elvan Can ÇABUK ise Sektörel işbirlikleri, çalıştaylar ve daha büyük projeler için Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulundan aldıkları pozitif enerjiyi icraata dönüştürmek için hazır olduklarını belirtti.
Editör: TE Bilisim