Gençlerin yoğun ilgisinin olduğu programın sunumunu EBSAD Yönetim Kurulu üyesi Taner Taştekin yaptı. Taştekin, Programa verdiği desteklerinden dolayı Hitit Üniversite ve İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi’ne teşekkür etti.
Programın açılış konuşmasını yapmak üzere ilk olarak İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Av. Mehmet Karadağ kürsüye çıktı. Karadağ, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a programa ev sahipliği yaptığından dolayı teşekkür etti. Ayrıca programı icra eden EBSAD yöneticilerine de böyle kapsamlı ve güzel bir program düzenledikleri için teşekkür ediyorum diyen Karadağ tüm katılımcı gençlere de programa iştiraklerinden dolayı teşekkür etti.
Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Hitit Üniversitesi Rektörü Alkan ise açıklamasında, “Öncelikle ilimizde bu programın yapılmasına vesile olan İlim Yayma Cemiyeti’ne ve EBSAD Yöneticilerine teşekkür ediyorum dedi. Öğretmenlik Vizyon Programının, geleceğin öğretmenleri olacak gençlerimize sunulmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek bu tür programları çok önemsediklerini ifade eden Alkan, öğrencilere bu tür programları kaçırmamaları gerektiğini ve ileride bu birikimlerin kendilerine başarı sağlayacağını belirtti.
Programda İlk sunumunu yapan Eğitimci - Yazar Muhammet Yılmaz, öğretmenlik hayatından kesitlerle “ Etkili Öğretmenlik Tecrübeleri” hakkında öğrencileri bilgilendirdi. İkinci olarak kürsüye çıkan Yrd. Doç. Dr. Mustafa Otrar ise “Eğitimde etkili İletişim” konulu sunumunda gençlere, öğrencileri ile etkili iletişim kurma teknikleri ve etkili iletişimin gerekleri hususunda bilgiler sundu.
Son olarak kürsüye çıkan Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu ise “Öğretmenin İnsan ve Eğitim felsefesi” konulu sunumunu yaptı. Program sonunda tüm katılımcılara kitap hediye edilerek, sertifika verildi.
(Haber merkezi)
Editör: TE Bilisim