CHP Kadın Kolları Başkanı Yalçın, yönetimi ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, proje kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.
“Geleceğimiz olan çocukları giydiriyoruz” diyen Yalçın, 5 ile 10 yaş grubu ihtiyaç sahibi çocuklar için kırtasiye (silgi, kalem, kalemtıraş, çanta) ve yeni giysi (bot, mont, kazak, hırka, pantolon, çorap) yardımı yaptıklarını belirterek, söz konusu malzemelerin hayırseverler tarafından kendilerine ulaştırıldığını dile getirdi.
İhtiyaç sahibi çocukların belirlenmesi amacıyla mahalle muhtarlarını ziyaret ettiklerini, Yeniyol, Bahçelievler, Yavruturna ve Kale Mahallesi muhtarları ile görüştüklerini, en kısa zamanda diğer mahalle muhtarlarını da ziyaret edeceklerini bildiren Yalçın, “Projemizde bizlere destek olan duyarlı halkımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ederiz gelen. Yardımlarımızı çocuklarımızla buluşturmak amacıyla mahalle çalışmalarımıza başladık” dedi.
Öte yandan projenin sorumluluğunu üstlenen Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sultan Özcan ise eğitimde fırsat eşitliği ve parasız eğitimin mutlaka olması gerektiğini ifade ederek, yardım kampanyasında temin ettikleri ilk malzemeleri ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdıklarını dile getirdi.
Şuanda yardımseverlerden destek geldiğini, büyük kuruluşlardan da destek beklediklerini belirten Özcan, “Sevgi paylaştıkça çoğalır. İki silgi, iki kalem bile çocuklarımızı sevindirecek ve çok mutlu edecektir” dedi.



(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim