CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, SKM Başkanı Ümit Er ve Belediye Meclisi Adaylarından Av. Ahmet Özdel ile birlikte KESK Çorum Şubeler Platformu’nu ziyaret eden CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, kentin sorunlarını ve çözüm yollarını bildiklerini, 31 Mart’ta yurttaşların vereceği destekle seçimi kazanmaları halinde vakit geçirmeden halkçı belediyeciliği hayata geçirmek için işe koyulacaklarını söyledi.

KESK Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Ertuğrul Alper, KESK’e bağlı Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Gül, Tüm Bel Sen Şube Başkanı Nevzat Veldet, Tarım Or-Kam Sen Temsilcisi Ali Türksal ile çok sayıda kamu emekçisinin hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, 15 maddelik yerel yönetim bildirileri hakkında bilgiler verdi.

31 Mart seçimlerinin önemine dikkat çeken CHP Adayı Kılıç, KESK ve bileşenlerinden de destek istedi.

KESK Şubeler Platformu Temsilcileri Ertuğrul Alper, Mustafa Gül ve Nevzat Veldet, ziyaretten dolayı CHP Adayı Özgür Kılıç ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

31 Mart seçimlerinde gereken desteği vereceklerini belirten KESK temsilcileri, “Elimizi taşın altına koyacağız” şeklinde konuştular.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim