Şehit Onur Bakbak İlkokulu tarafından uygulamaya konulan proje çalışmalarının sonuç değerlendirmelerinin yapıldığı törene, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Kent Konseyi Başkanı Sayın Turhan Candan, Hitit Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Meral Demiryürek, Yard. Doç Dr. Özlem SİR Gavaz, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Okul Müdürü Cemalettin Tunç, programın açılışında çalıştıkları projeler hakkında bilgi vererek, yürüttükleri projelere desteklerinden dolayı Milli Eğitim Müdürü Büyük ve Kent Konseyi Başkanı Sayın Candan ve diğer paydaşlara teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Şehit Onur Bakbak İlkokulu tarafından yürütülen “Geçmişten Geleceğe Gülümse Projesi”nin çok sayıda paydaşla yürütüldüğünü ve başarılı bir sonuç alındığını belirterek, emeği geçenleri tebrik etti. Ayrıca veli desteğinin önemine dikkat çekti.

Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan da, Çorum Belediyesi olarak eğitimle ilgili projeleri her zaman desteklediklerini söyledi ve başarılarından dolayı projede yer alan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Yürütülen projelerle ilgili yapılan sinevizyon gösterisi sonrasında proje çıktıları ve kitapçıklar öğrencilere ve misafirlere dağıtıldı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim