Bayramın ikinci günü gerçekleştirilen ziyarette SP İl Başkanı İbrahim Zorlu’ya SP Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz ile SP Çorum Milletvekili Adayları Ahmet Bölükbaş ve Faruk Cıdık eşlik etti.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi’nin ev sahipliğindeki bayram ziyaretinde CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Milletvekili Adayları Gürsel Yıldırım ve Mehmet Tahtasız, İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek ve CHP İl Örgütü’nden diğer bazı isimler hazır bulundular.

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ahmet Bölükbaş, 1974’deki 1. Ecevit Hükûmeti’nde Millî Görüş’ün o dönemki temsilcisi Millî Selamet Partisi’nin koalisyon ortağı olduğunu anımsatarak, “CHP – MSP Koalisyonu kısa süre hükûmette kalmasına rağmen uyumlu ve başarılı bir ortaklık sergilemiş, emperyalist güçlerin yaptırım tehditlerine rağmen Kıbrıs Barış Harekâtı’nı zaferle sonuçlandırmıştı. Bugün ise bizler, geçmişten aldığımız tecrübeyle ülkemizin geleceği için yeni bir ittifak altında buluşmuş durumdayız. 24 Haziran Seçimleri’nde inşallah Millet İttifakı adını verdiğimiz bu birliktelik, Türkiye’yi içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten kurtaracaktır.” diye konuştu.

CHP Milletvekili Tufan Köse de Millet İttifakı’nın önemine değinerek, “Bütün amacımız ve dileğimiz, 24 Haziran’da Millet İttifakı’nı Çorum’da birinci yapmaktır.” dedi.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Saadet Partisi Heyeti’ne teşekkür etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim