Ziyarette, HİTÜ koordinatörlüğünde yapılmakta olan ÖSYM sınavları ile birlikte, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ve diğer bazı kurumların sınavları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Sınav Koordinatörlüğü’nce 2016 yılı içerisinde yaklaşık 180 bin adaya sınav uygulandığını, bu adayların birçoğunun Anadolu Üniversitesi AÖF öğrencilerinden oluştuğunu ve bu kapsamında 2016 yılı içerisinde Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan 9 farklı sınava yaklaşık 90 bin adaya başarılı bir şekilde uygulandığını açıkladı. Rektör Alkan, Anadolu Üniversitesi yetkililerine ve AÖF büro çalışanlarına teşekkür etti.

Ortak bir sinerjiyle başarılı çalışmalar yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Anadolu Üniversitesi (AÖF) Büro Yöneticisi Murat Erol, ÖSYM Sınav Koordinatörlüğü tarafından yapılan sınavlarda temsilci olarak ilimize gelen Anadolu Üniversitesi yetkililerinin her fırsatta memnuniyetlerini ifade ettiklerini de belirterek yapılan nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim