Yunus Emre İş Merkezi’ndeki Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ni ziyarette konuşan İl Başkanı Bekir Çetin, gazi ve şehit ailelerine bakmanın devletin boynunu borcu olduğunu dile getirerek “Şehit ailelerinin ve gazilerimizin yaşadığı büyük sıkıntılar var. Çorum’da sizlerin işini kolaylaştırmak yerine sanki daha da zorlaştırıyorlar. Ülkeyi yönetenler sizleri ihmal ediyorlar. MHP iktidarında sorunlarınızı tek tek çözeceğiz” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek talepleriyle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Cafer Eker de yaşadıkları sorunların çözüme kavuşturulmadığını belirterek Çorum’dan seçilecek bir MHP’li milletvekilinin sorunlarla ilgileneceğine inandıklarını bildirdi.
MHP İl Başkanı Çetin ve beraberindeki heyet ayrıca Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Ahmet Sözüdoğru ile görüştü. Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiklerini bildiren Çetin, MHP olarak kısıtlı imkanlara rağmen güzel işler başaran derneğe her türlü desteğe hazır olduklarını vurguladı.
Ziyaret için teşekkür eden Sözüdoğru ise önümüzdeki dönemde şube sayınını artırmayı hedeflediklerini bildirerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi sundu.
Öte yandan MHP Bayat İlçe Teşkilatı da İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Hüseyin Gök ile beraberindeki heyet MHP İl Başkanı Bekir Çetin ile görüşerek hem Bayat’ın sorunlarını aktarma imkanı buldu hem de seçimde yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişi yaptı.


(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim