Öz-Ka Baklavaları İnönü Caddesi No: 3/A adresinde Çorum halkının hizmetine açıldı. İşletmeciliğini Müslüm Kaya’nın yaptığı firmada, Gaziantep’in meşhur bol fıstıklı ve tereyağlı baklavaları satışa sunuluyor.
İmalathanesi Gaziantep’te bulunan ve “Dalından sanata dönüşen lezzet” sloganı ile hizmet veren Öz-Ka Baklavaları’nın Çorum’daki ilk şubesinde Antep fıstıklı, kare baklava, şöbiyet, havuç dilimi ve cevizli baklava çeşitlerinin yanı sıra fıstık ezmesi ve birinci kalite Antep fıstığı satışı da yapılıyor.
Gaziantep’in Nizip ilçesinde üretilen baklavaları özel ambalajlı kutularda, günlük ve taze olarak Çorum’a getirdiklerini belirten işletme sahibi Müslüm Kaya, yeni açtıkları şubede Çorum halkına hizmet vermenin haklı gururunu yaşadıklarını söylüyor.
Tüm ürünlerinin bol fıstıklı ve tereyağlı olduğunu belirten Kaya, “Antep denilince bol fıstıklı, tereyağlı, buram buram baklavanın eşsiz kokusu akla gelir. Bizler de hakiki Antep baklavasını Çorum halkına maliyetine satıyoruz. Ayrıca özel günlerde sipariş de alıyoruz” diyor.
Haftanın tüm günleri 08.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet verdiklerini belirten Kaya, eşsiz lezzetlerinden tatmak isteyen tüm Çorum halkını Öz-Ka Baklavaları’na davet ediyor.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim