Geçtiğimiz yaz döneminde düzenlenen gençlik kamplarına Türkiye’nin dört bir tarafında yıl boyunca çeşitli meslek dallarında çalışan gençler ile şehit ve gazi yakını gençler de katılma fırsatı yakaladı.
Bu kapsamda Çorum Mahmut Atalay Gençlik Merkezi aracılığıyla Mersin Silifke İçişleri Kampı’na 16-24 yaş arası 44 çalışan genç katılırken, Samsun 19 Mayıs Kampı’na ise şehit ve gazi yakını 14-17 yaş arası 44 gencin katılımı sağlandı.
Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, kamplara katılan gençlerin yorgunluk ve streslerini çeşitli sosyal ve kültürel aktivitelerle attıklarını belirterek, “Bu kamplar özellikle ülkemizin zor bir dönemden geçtiği bugünlerde şehit ve gazi yakını gençlerimizin moral ve motivasyonunun artırılmasında önemli bir etken oldu. Öte yandan çalışan gençlerimiz de kendi imkânlarıyla belki hiç yapamayacakları bir tatili, bu kamplar sayesinde yaparak yoğun ve yorucu çalışma hayatlarına keyifli bir mola vermiş oldular. Gençlerimiz ayrıca bu kamplarda yeni dostluklar edinmiş olmanın mutluluğunu yaşadılar.” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim