Kaya Petrol, Bearstone Wood & Design, Kah’ve Orman Altınkaya Doğa Sporları Merkezi, Leblebi Evi, Altınkaya Arena Düğün Salonları ve Anka360 Organizasyon gibi firmalarının sahipleri olan Burhan Kaya ve Hasan Kaya tarafından verilen yemek Altınkaya Arena’da gerçekleştirildi.

Yemekte konuşan firma sahiplerinden Burhan Kaya, firma olarak geleneksel hale getirmek istedikleri Çalışan Gazeteciler Günü programının ilkini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

“Bizim gibi firmaların, gazete ve basınla daha sık bir araya gelmesi gerektiğini, düzenlenen bu yemeğin diğer firmalara emsal teşkil etmesi gerektiğini düşünüyoruz” diyen Burhan Kaya, şirketin 25-30 yıllık petrol ürünleri satan bir firma olduğunu, son 2-3 yıldır ise hizmet sektörüne yönelmeye başladıklarını dile getirdi.

Basınla birlikte büyümenin firmalar adına büyük önem arz ettiğini kaydeden Kaya, “Biz Çorum’a renk kattığımızı düşünüyoruz. Elimizden gelen yatırımlarımızı yapmaya çalışıyoruz ve bu yatırımları sizlerle beraber büyütmemiz gerekiyor. Basın ve gazete olmadan bir şeyleri anlatmak daha zordur. Biz sizlere destek oldukça siz büyüyeceksiniz, siz büyüdükçe bizde büyüyeceğiz, bizim gibi işletmeler de büyüyecek” dedi. Tüm firmaların basın kuruluşlarıyla bir araya gelmesi gerektiğini anlatan Kaya, “Bundan sonra da bütün basınla daha sık ilişkilerde bulunmak istiyoruz. Tabi ki sadece bu durumun bir yemekle sınırlı kalmaması gerekiyor” dedi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim