Vali Mustafa Çiftçi, Hasan Zahir Et Lokantası’nda basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. 10 Ocak’ın Çalışan Gazeteciler Günü’nün yanı sıra aynı zamanda İdareciler Günü olarak da kutlandığını belirten Çiftçi, “O gün Ankara’da İçişleri Bakanlığı’nın üç gün süren bir etkinliğine katılmıştım. O yüzden basın mensuplarıyla gecikmeli olarak bir araya geldik” dedi.

Gazetecilerin gece-gündüz demeden çalıştığını ve zor bir görevi yerine getirdiğini dile getiren Vali Çiftçi, “Basın günümüzde dördüncü kuvvet olarak kabul ediliyor. Gece-gündüz demeden zor bir görev ifa ediyorsunuz. Allah hepinize kolaylıklar versin. Bundan sonra ilişkilerimizi daha da geliştirmek adına sizlerin teklifleri varsa onlara açığız” şeklinde konuştu. Basın mensupları da kahvaltıdan dolayı Vali Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

Hasan Zahir Et Lokantası’nda gerçekleşen kahvaltıya Vali Mustafa Çiftçi, İl Jandarma Komutanı Abdurrahman Başbuğ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Çelik, Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Osman Bolluk, Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Taner Şimşek, Mustafa Külcü, Muttalip Yalçın ve basın mensupları katıldı.

(Volkan SİNAYUÇ)

Editör: TE Bilisim