Yoğun bir katılımın sağlandığı piknikte, yemeğin ardından semaverde çay keyfi ile sohbet etme imkanı yakalanırken, genç gazeteciler de pikniğin tadını oyun alanlarında bulunan oyuncaklara binerek çıkarttı.
Sıklık Tabiat Parkı’nda yapılan pikniğe AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Av. Tufan Köse, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av. Bekir Çetin, AK Parti İl Başkan Vekili Eyüp Arslan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Tığlı, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, MHP Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan, Demokrat Parti Yüksek Haysiyet Kurulu Üyesi Mustafa Güral Koldaş, CHP İl Genel Meclis Üyesi Yıldız Bek, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kılıç, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Yoğun katılımın olduğu piknikte AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci birer konuşma yaptı.
HGYD Başkanı Birkan Demirci, dernek olarak sosyal ve kültürel etkinliklere her zaman önem verdiklerini, amaçlarının gazeteciler arası birlik ve beraberliği, kardeşliği, dayanışma duygularını pekiştirmek olduğunu dile getirerek, yoğun iş temposu altında çalışan ve dinlenmeye fırsat bulamayan gazetecileri böylesine bir piknik organizesinde bir araya getirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.
Piknik organizasyonundan ve sağlanan birliktelikten dolayı Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği'ne teşekkür eden Uslu ise, misafirperverlikten ve sıcak yaklaşımdan dolayı tüm gazetecileri tebrik etti. Birilerinin siyasi rant uğruna ayrılık yaratması, dostlukları zedelemek pahasına davranışlarda bulunması, sözlerde ve hatta yayınlarda bulunmasını doğru bulmadığını ifade eden Uslu, ortak noktalarda birleşmenin ve birlikte hareket etmenin önemi üzerinde durdu.
Çorum yerel basınının objektif, tarafsız, ilkeli yayınlarından son derece memnun olduklarının altını çizen Tufan Köse ise “Çorum yerel basını bizim için kıvanç ve gurur kaynağı" diye konuştu.
Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği (HGYD) tarafından düzenlenen Dostluk Pikniği'ne katılarak, gazetecilerle sohbet eden Çetin Başaranhıncal da bir an önce güçlü bir hükümetin kurulması taraftarı olduğunu söyledi.
Oldukça eğlenceli geçen piknikte genç gazeteciler Sıklık Tabiat Parkı’nda bulunan kaydıraklardan kayarak ve salıncaklara binerek oldukça eğlenceli saatler yaşadı. Birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi amacıyla düzenlenen piknik, hatıra fotoğraflarının çekinilmesi ile sona erdi.



(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim