Her yıl en prestijli projelerin ödüllendirildiği, gayrimenkul sektörünün Oscar’ı kabul edilen Sign of the City Awards’ta, Ankara’da faaliyet gösteren Çorumlu İç Mimar Durul Dalgıç ile Mimar Arif Balaban’ın projeleri ödül aldı.

Sektörün önde gelen profesyonellerinden ve uzman akademisyenlerden oluşan jürinin belirlediği premium projeler, Sign of the City Awards’ta sahiplerini bulurken, ödüller Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen törenle verildi.

Yarışmaya, 5 ana kategoride 25 başlıkta 61 firma yarıştı, toplam 120 başvuru gerçekleşti.

Cubes Ankara, En İyi Ticari Projeler Kategorisi’nde “Devam Eden En İyi Karma Kullanımlı Proje” ödülüne layık görülürken, Lejant kurucu ortakları İç Mimar Durul Dalgıç ve Mimar Arif Balaban, ödülü Demirören Medya Gazete Reklam Satış Grup Başkanı Gürcan Korkmaz’ın elinden aldılar.

YILDIZ PROJELERİN MİMARI “LEJANT”

Cubes Ankara’daki yepyeni inovatif yaklaşımını, Sign of the City Awards yarışmasında tescilleyen Lejant; mimarlık, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurt içi ve yurt dışında proje ve danışmanlık hizmeti veriyor. Mimari proje yanında inşaat yönetimi, proje yönetimi, satış-pazarlama, yatırım konularında da uzmanlığıyla ön plana çıkıyor. Lejant, kurucu ortakları İç Mimar Durul Dalgıç ve Mimar Arif Balaban’ın sektördeki tecrübeleriyle 360 derece iş yapabilme kabiliyeti sergiliyor. Dikey ve yatay mimaride özgün projeler üreten Lejant, Cubes Ankara ve Aden Ballıkpınarı ile farklı konseptlerdeki hâkimiyetini gösteriyor.

ÇUKURAMBAR’DA HEM İŞYERİ, HEM KONUT

Başkentin prestij noktası Çukurambar’da yükselen Cubes Ankara ile karma yaşam konseptinin; metrekare kavramına ek olarak metreküp kavramını da kazandırarak ferah alanlar sunan Aden Ballıkpınarı ile yatay yaşam konseptinin iddialı iki örneğine imza atılıyor.

Yatay mimarisiyle doğa içinde bir yaşam sunan, iç alanlardaki ferahlığı bahçelerine de taşıyarak kapıdan çıkar çıkmaz yeşille buluşturan Aden Ballıkpınarı Ankara’nın merkezine sadece 20 dakikalık konumuyla sakinlerini şehre yakın tutuyor.

Alanların isteğe ve ihtiyaca göre belirlendiği, metrekare anlayışının yerini küplere bıraktığı modüler konsepte sahip ofis ve konutlardan oluşan Cubes Ankara ise inovatif yapısıyla inşaat projeleri arasında farkını ortaya koyuyor.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim