CHP Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı ve İl Genel Meclisi Grup Başkanı ile birlikte Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek, Kadın Kolları İl Başkanı Gülhan Eke ve Gençlik Kolları İl Başkanı Onur Topkül’ün de hazır bulunduğu ziyarette CHP İl Başkanı Tüfekçi, Vali Mustafa Çiftçi’yi Çorum Valiliği’ne atanmasından dolayı tebrik etti.

“Hep birlikte Çorum’umuz için, huzurlu, mutlu, insanları ötekileştirmeden, gelişmekte olan bu şehrimizi daha ileri götürmek için CHP olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” diye konuşan Tüfekçi, Vali Çiftçi’ye görevinin hayırlı olmasını diledi.

“GAYEMİZ, İNSANLAR NEZDİNDE HOŞ DUYGULARLA ANILMAK”

Vali Mustafa Çiftçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlikte Çorum için çalışacaklarını vurguladı.

Geliş gayelerinin Çorum’a Çorumluya hizmet etmek olduğunu ifade eden Vali Çiftçi, “Gayemiz aynı olduktan sonra; burada siyasi partilerimizle, milletvekillerimizle, il müdürlüklerimizle, kaymakamlıklarımızla belediyelerimizle işbirliği içerisinde olup Çorumluya Çorum’a en güzel şekilde hizmet ve buradan ayrılırken de insanlar nezdinde hoş duygularla anılmak.

Bir kamu görevlisinin bundan daha güzel bir kazancı olamaz. Ben de inşallah görevim ne kadar devam eder bilmiyorum. Önemli olan zaten görevin uzunluğu kısalığı değil. Buradan ayrılırken hoş bir seda bırakarak ayrılmak.

Bu manada ziyaretlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlara vesile olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

erek eğitmen ve katılımcılara teşekkür etti. Kargın, program sonunda Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin'e 112 yeleği hediye etti. Programa, ATT-DER Başkanı Can Kargın ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kuyucu, Murat Siren, Engin Kurnaz, Murathan Tekmen ve Mustafa Kütük de katıldı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim