Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu başkanlığındaki heyet ile birlikte Türkiye’nin Ordu ilinde düzenlenen KKTC Tanıtım etkinliğine Kıbrıs Üniversiteler Birliği Başkanı Serhat Akpınar adına Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk katıldı.
Türkiye Turizm ve Tanıtma Platformu’nun katkılarıyla düzenlenen etkinliğe Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk de katıldı.
Ziyaretle ilgiyi bilgi veren Prof. Dr. Öztürk, Ordu programına Kıbrıs Üniversiteler Birliği Başkanı Serhat Akpınar’ı temsilen katıldığını belirterek organizasyonda samimi bir ortam içerisinde çok güzel etkileşimlerde bulunduklarını söyledi. Öztürk, Kıbrıs Üniversiteler Birliği’nin yaptığı çalışmaları yakından anlatabilme imkanı bulduğu ziyaretinde Ordu Valisi hemşehrimiz İrfan Balkanlıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a birer hediye verdi.
Prof. Dr. Öztürk ayrıca, Girne Amerikan Üniversitesi’nin Ordu Üniversitesi ile imzalamış olduğu protokol çerçevesinde Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ile bir araya geldiklerini ifade ederek, planladıkları projeler üzerinde toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. (İHA)
 
Editör: TE Bilisim