Buhara Kız Teknik ve Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şahiste Uçar, Buhara Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdiresi Sabriye Esen, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

10 bine yakın insanla bire bir görüşme yaptığını söyleyen yazar Bülent Gardiyanoğlu, “Sizin hayalinizde ne varsa onu bulmanız gerekiyor. Bu yaşlarda çok az kişi hayat kuruyor. Çoğu genç annesinin babasının evinden kurtulmak için biran önce evlenmek istiyor. 9.500 kadın dinledim. Böyle düşünüp de evlendikten sonra 10-15 yıl sonra kocasından kurtulmak istiyorlar. Doğru kişiyi bulmanız için doğru trene binmeniz gerekir. Hayatınızda ne yaşarsanız yaşayın arkadaşınla, kankanla ilişkin bittiğinde helalleşerek bitirin. Helalleşmeden bitirdiğiniz her ilişkide sıkıntılar devam eder. Ne gönderirsen enerji olarak o sana geri gelir” dedi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şahiste Uçar, yazar Bülent Gardiyanoğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim