Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği'nin Olağan Genel Kurulu, Dernek binasında üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçimde, Hakkâri'de 30 Temmuz 2016 tarihinde şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz'in babası Galip Deniz Başkanlığa seçildi. Galip Deniz, başkanlık görevini eski başkan Sadık Demirkol'dan devraldı.

Genel Kurul’da üyelere hitap eden Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Başkanı Galip Deniz, şehit ailesi olmaktan gurur ve şeref duyduklarını belirterek, “Çok samimi duygularla bir araya gelerek kurmuş olduğumuz derneğimizin, olağan genel kurulunu siz saygıdeğer üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Zor olduğunu bildiğim ama çok şerefli, onurlu bir göreve, bizleri layık gören tüm dernek üyelerimize şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum. Derneğimiz Çorum'da şehit ailelerimiz tarafından kurulmuştur. Vatan için mücadele ederken şehit düşen kahramanlarımızın aileleri arasında birlik ve beraberliği sağlamak, sorunlara yardımcı olmak için faaliyetlerimize aynı şekilde devam edeceğiz. Şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonrada şehit ailelerinin hizmetinde olacağımızı, şehit ailelerinin sorunlarının çözülmesi için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağımızdan emin olmanızı istiyorum.” şeklinde konuştu.

Tek listenin olduğu Genel Kurul’da yeni yönetim kuruluna Galip Deniz, Ömer Öncül, Sadık Demirkol, Zekeriya Darbaş ve Adem Yeşildağ seçilirken, Denetim Kurulu ise Türker Temiz, Ahmet Çelik ve Fatih Özçelik'ten oluştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim