Çorum’da uyuşturucu sattığı iddiasıyla tutuklanan bir kişinin, aynı zamanda 5 kadını para karşılığında fuhuş için pazarladığı iddia edildi.
Geçtiğimiz hafta Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamada suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek, üye olmak ve örgüt faaliyeti kapsamında fuhşa aracılık etmek suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında T.Ç’nin tutuklandığı, bir kişinin serbest bırakıldığı, bir kişinin de arandığı kamuoyuna duyurulmuştu.
Yaptığımız araştırmada serbest bırakılan kişinin T.C.A olduğu, aranan kişinin de A.S olduğu ortaya çıktı. Cezaevine konulan T.Ç’nin, iddialara göre uyuşturucu sattığı, ayrıca kadın pazarladığı öğrenildi. Anlaştığı 5 hayat kadınını kent merkezinde para karşılığında pazarladığı öne sürülen T.Ç’nin, 40 ile 100 TL arasındaki fiyatlarla erkeklerle birlikte olan kadınlardan komisyon aldığı iddia edildi.
T.Ç’nin müşteri temin ettiği kadınlara, A.S’nin de yer temin ettiği belirlendi.
Emniyet tarafından ifadesine başvurulan hayat kadınlarının kendi rızalarıyla erkeklerle birlikte olduklarını söyledikleri öğrenildi.
(Yusuf ÇINAR)
Editör: TE Bilisim