Hasan Kahraman tarafından verilen kursu başarıyla tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere SMMMO’da düzenlenen kokteylin ardından sertifikaları dağıtıldı.

Fotoğraf sanatçısı Metin Karadağ’ın katılımıyla ayrı bir değer kazanan sertifika töreninde kurs öğretmeni Hasan Kahraman, sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere ve kapılarını ÇOFSAD’a açan SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Doğan’a, Yönetim Kurulu Üyesi Türkay Yücel’e ve Staj Sınav Sekreteri Adnan Gündoğdu’ya ayrı ayrı teşekkür etti.

Sertifika töreninde kısa bir konuşma yapan SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Doğan ise sosyal sorumluluk projelerine yönelik desteklerinin devam edeceğini söyledi. Çorum’da  sosyal ve kültürel çalışmaları her zaman destekleyeceklerini kaydeden Doğan, “Güzel şehrimizin gelişiminde ve  tanıtımında bu tür organizasyonlara her zaman kapımızın açık olacağının bilinmesini isterim. Fotoğrafçılık olarak görsel sanatta eğitim verilmesi konusunda odamızın tercih edilmesinden büyük mutluluk duyduk” dedi.

ÇOFSAD Başkan Yardımcısı Meftun Yerli de yaptığı konuşmada fotoğraf çekmenin önemine dikkat çekti.

Yeni kurslar ve etkinliklerinin devam edeceğini belirten ÇOFSAD Basın Sözcüsü Zekiye Çalışkan, 8 Nisan 2017 tarihinde Adana’da düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’na katılacaklarını, etkinliklerine ve kurslarına ilgi duyan fotoğraf severlerin sosyal medya üzerinden Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği’ni takip edebileceklerini belirtti.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim