Çorum’da 38 taksi durağı, Taksiciler ve Minibüscüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli ve durak başkanları ile Ford Evlüce’de öğle yemeğinde bir araya geldiler.
Başkan ve taksiciler aracı yakından inceleme fırsatı buldular. Tourneo Courier Journey Türkiye pazarında 1.6 litre TDCi 95 PS dizel motor seçenekleri ile satışa sunuluyor.
Start/Stop ve hız sınırlandırıcısı gibi özelliklerle yakıtta tasarruf sağlıyor. Yeni Ford Tourneo Courier Journey Trend, Titanium ve Titanium Plus olmak üzere geniş bir donanım seviyesi sunuluyor.
Üretim aşamasında kullanılan borlu çelik, çift fazlı çelik, yüksek dayanımlı çelik ve sertleştirilmiş çelik ile güçlendirilen Courier ürün gamı ayrıca yüksek aktif ve pasif güvenlik donanımları ile segmentindeki standartları belirliyor.
Sürücü ve Yolcu Ön Hava Yastığı, ESP, ABS, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Acil Durum Fren Desteği, Elektronik Fren Gücü Dağıtım Sistemi, ISOFIX Bağlantı Noktaları, Kayar Kapılarda Çocuk Kilidi, Merkezi Kilit ve Immobilizer’ın standart olarak sunulduğu Tourneo Courier’de yarı bağımsız arka süspansiyonlar yolcuların rahatını artırırken üstün sürüş keyfi ve güvenliği de bir arada sunuyor.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim