Program kapsamında Üniversite’nin klâsik eğitim faaliyetlerinin dışında, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik eğitim faaliyetlerinin bir parçası olan Finans Yönetimi Sertifika Programı’nı başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Sertifika törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam ve TSO Başkan Vekili Fikret Tepençelik’in yanı sıra akademisyenler ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Rektör Yardımcısı Baykam, Finans Yönetimi Sertifika Programı’nın; katılımcıların finansal yönetim bilgilerini güncelleyerek para ve sermaye piyasası araçları ve kurumları hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla düzenlendiğini belirterek, 54 saatlik bir eğitim programı olan Finans Yönetimi Sertifika Programında, iş dünyasından gelen katılımcılara teorik ve pratik bilgiler verildiğini söyledi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümü öğretim üyeleri tarafından dersleri yürütülen programın tekrar açılmasının gündemde olduğunu dile getiren Prof. Dr. Baykam, “Bunun yanında iş dünyasından gelecek talepler doğrultusunda, farklı alanlara yönelik sertifika programlarının ya da eğitimlerin düzenlenmesi de plânlanmaktadır.” dedi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim