Yapı Kredi Çorum Şube Müdürü Mustafa Bayram, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a tanışma ziyaretinde bulundu.

Bir hafta önce, Yapı Kredi Bafra Şubesi’nden Çorum’a Müdür olarak atanan Mustafa Bayram, KOBİ Portföy Uzmanı Ferhat Parlak ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, TSO Meclis Üyesi Şükrü Türkoğlu’da hazır bulundu.

Yapı Kredi Bankası olarak Çorum ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydeden Mustafa Bayram, Banka olarak sanayicilerin, iş adamlarının ve KOBİ’lerin her zaman yanında olduklarını da vurgulayarak, Çorumlu sanayici ve iş adamlarına kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti.

Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini kaydederek, finans sektörünün iş dünyasının yanında olması gerektiğini vurguladı.

Yapı Kredi’nin hizmet kalitesini daha da artırmasını, ayrıca iş dünyasına daha fazla yönelmesi beklediklerini belirten Başaranhıncal, Mustafa Bayram’a yeni görevinde başarılar diledi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim