Bankacılık sektörünün her geçen gün büyüdüğünü ifade eden RektörProf. Dr. Alkan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde yer alan Bankacılık ve Finans Bölümü başta olmak üzere, meslek yüksekokullarında bulunan ilgili bölümlerdeki öğretim elemanlarınca ihtiyaç duyulan nitelikli eleman yetiştirme konusunda ve finansın her alanında çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.
Üniversite’nin finans alanında her türlü ortak çalışmaya hazır olduğunu vurgulayan Alkan, ziyaretlerinden dolayı Halk Bankası Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı ve Halk Bankası Çorum Merkez Şube Müdürü İsmail Karabay’a teşekkür etti.
Hitit Üniversitesi’nde yapılan çalışmaları takip ettiğini dile getiren Halk Bankası Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı da Çorum’da bankacılık sektörü ve ilgili diğer sektörlerle alakalı pek çok etkinlik düzenlendiğini, Halk Bankası olarak gerçekleştirilen programlara imkânlar dâhilinde destek verdiklerini ve desteklerin bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim