Çorum Valiliği tarafından Balıkesir'in Savaştepe İlçesi’ne kaymakam olarak atanan ve 4 yıl 1 aydır ilimizde görev yapan Vali Yardımcısı Fikret Zaman ve Kuluncak Kaymakamlığı’na atanan Ortaköy Kaymakamı Mehmet Erdem için veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Vali Necmeddin Kılıç ve Vali Yardımcıları ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı. Vali Kılıç, Çorum’a verdikleri hizmetler için Zaman ve Erdem’e teşekkür ederek yeni görevlerinde başarı dileklerini iletti. Yemekte Zaman ve Erdem’e plaket de verildi.

Öte yandan Vali Yardımcısı Fikret Zaman veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Çorum’da görev yapmaktan büyük bir gurur duyduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Zaman, Külcü ve Alkan’a görevlerinde başarı dileklerini iletti.

Külcü ve Alkan da görevde bulunduğu süreçte, ilimize vermiş olduğu değerli katkıları ve çalışmalarından ötürü Zaman’a teşekkür ederek yeni görevinde başarılarının devamını dilediler.

Vali Kılıç, ataması yapılan Fikret Zaman ve Mehmet Erdem’e plaket verdi.

Vali Yardımcısı Zaman, Başkan Külcü ile Rektör Alkan’a veda ziyaretinde bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim