CHP Çorum İl Örgütü ziyaretinde açıklamalarda bulunan Ankara-Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İç Anadolu Belediyeler Birliği’nin amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Belediyeler arasında işbirliği yapmak, dayanışma ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek ve halkın mutluluğunu artırmak için çalıştıklarını belirten Yaşar, “Belediyeler birbirleri ile işbirliği içinde olmalı, proje konusunda birbirlerine destek vermelidir. Birlik olarak yurtiçi ve yurtdışında eğitim seminerleri düzenleyerek, belediyeleri ve parti teşkilatlarını ziyaret ederek birlikteliği pekiştirmeye, hizmetlerimizi yürütmeye çalışıyoruz” dedi.
Yerel ve genel yönetimlerin en büyük amacının halkın mutluluğunu artırmak olduğunu ifade eden Yaşar, “Amacımız halkımızın barış ve huzur içinde yaşamasına hizmet etmektir. Bunun için Türkiye’nin kıymetini iyi bilmemiz ve ülkenin kaynaklarını harekete geçirmemiz lazım. Böylece ekonomi de düzelecek, refah da artacaktır” diye konuştu.
Ankara-Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çorum ziyaretinden çok memnun kaldıklarını ifade ederek, misafirperverliklerinden dolayı CHP İl Başkan Vekili Dudu Sır ile parti yöneticilerine de teşekkür etti.
(Onur MÜLAZIM)

Editör: TE Bilisim