Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON) tarafından yapılan davet üzerine festivale Mutlukal Gıda ana sponsorluğunda katılan Çorum Aşçılar ve Pastacılar Derneği, festivalde Hitit dönemine ait olan ve tarihte yapılan ilk dürüm yemeği olarak bilinen “Dusgaranti Ninda Sig (Mutluluk Ekmeği)” isimli şölen yemeğini yaklaşık 2000 kişiyle buluşturdu.

Festivalde, 2017 iTQi üstün lezzet ödüllü Tortillove markası büyük ilgi gördü. Dünyaca ünlü şeflerin beğenisini toplayan Tortillove lavaşları damaklarda bıraktığı lezzetle yiyenleri kendine hayran bıraktı.

Çok yararlı bir festival geçirdiklerini belirten Mutlukal Gıda Genel Müdürü Yusuf Erzurumluoğlu, “Her geçen daha da büyüyoruz ve gücümüze güç katıyoruz. Ortaya koyduğumuz doğru işler ve emekler yeni destekçilerimizi de beraberinde getiriyor. Bu bağlamda Türkiye'nin en büyük lavaş üretim tesisi olarak halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için sürekli çalışan, büyüyen ve Ar-ge çalışmaları yapan bir firmayız. Ayrıca Çorum Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Rasim Çakıcı ve ekibi ile bizleri bir araya getiren Mengen Belediyesi’ne sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Başarılı işler yapmaya devam edeceğiz. Sizler Mutlukal’ın diye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim