Fevzi Polattimur, Rahmi Polattimur, Ergin Polattimur ve Ferit Polattimur’un sahibi olduğu, Fenomen Mağazasının açılışına AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal, AK Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, CHP Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Av. Tufan Köse, AK Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, İl Defterdar Ali Sormaz, AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılıştan önce bilgi veren Fenomen alışveriş Mağazaları sahiplerinden Fevzi Polattimur, bir Polattimur Plastik kuruluşu olan Fenomen mağazalarının 3.’sünü Çorum’da açmaktan mutlu olduklarını dile getirdi. 3 katlı mağazada 15 bin kalem ürün bulunduğunu söyleyen Fevzi Polattimur, ürünlerin büyük bölümünün kendi üretimleri olduğunu, 3 bin m2 alanda 20 personel ile Çorumlulara hizmet edeceklerini kaydetti.
Törende açılış kurdelesini AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal, AK Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, CHP Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Av. Tufan Köse, AK Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü keserken, protokol üyeleri daha sonra mağazayı gezdi. Çok sayıda vatandaşın indirimlerden yararlanmak için akın ettiği mağazada izdiham meydana gelirken, kalabalık nedeniyle protokol üyeleri de kısa sürede mağazadan çıkmak zorunda kaldı.







(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim