Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Aile Birliği Başkanı Sönmez Çalışkan, 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi’nin, 2020 Üniversite sınavlarında gurur verici büyük başarılara imza atarak veliler olarak kendilerini tarifsiz bir sevince ortak ettiklerini söyledi. Gerek TYT gerek AYT’de, büyük bir başarı sağlayan öğrencileri yürekten tebrik ettiklerini anlatan Çalışkan, “Bir aile olarak bağrımıza bastığımız öğrencilerimizi geleceğin güçlü Türkiye’sinde çok daha zirve yerlerde, imrenilen örnek insanlar olarak göreceğimize inancımız tamdır.

Bu sene üniversite yerleştirme sonucuna göre okulumuzdan 43 öğrencimiz Tıp fakültesine çok sayıda öğrencimizde istekleri doğrultusunda Diş hekimliği, Eczacılık, Mühendislik vb. alanlara yerleşmişlerdir.

Her türlü olumsuzluklara rağmen kazanılan bu büyük bir zaferde emeği geçen başta öğrencilerimiz olmak üzere, onları yetiştiren değerli ailelerine, okulumuz öğretmen, idareci ve personeline en samimi teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Çalışkan, Bu yıl Covid-19 nedeniyle mezuniyet töreni yapılamadığını, mezun öğrenciler adına okul birincisi Bahar Katıkçı’nın, mezuniyet kütüğüne dönem plaketini çakıp, birincilik ödülünü aldığını, okul aile birliği olarak kendisini tebrik ettiklerini vurguladı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim