Öneki gün okulda yapılan toplantıda velisi bulunduğu oğlunun mezun olması nedeni ile tekrar seçimi yapılan Yönetim ve Denetleme Kurulu’na girmeyen Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Kaleycik yaptığı veda konuşmasında teşekkür etti.
Kaleycik veda konuşmasında “Arkadaşlar 4 yıldır okulumuzda beraberiz son 3 yılı sizlerin teveccühü ile Okul Aile Birliğinde hep beraber görev aldık. Çocuğumun mezun olması ve yönetmenlik gereği üç dönemi tamamlamam nedeni ile okulumuza ve sizlere veda ediyorum. Başarı hepimize aittir yüzde 41 ile yakalanan başarı oranı yüzde 56 ile devrediyoruz. Yeni seçilecek olan yönetimin okulun çıtasını daha da yükseklere taşıyacağından eminim.
Görev süresi boyunca bizlere destek olan Vali Ahmet Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Bölge Komutanı Albay Şenduran İnan, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Av. Kenan Yaşar, Dr. Nedim Ardıç, okul idaresi, öğretmen ve veliler ile basına teşekkür ediyorum” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim