Çoban, 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi öğrencileri Bahar Salman ve Berkay Saatçı ile onlara rehberlik eden Biyoloji Öğretmeni Ali Altuntaş ve okul yöneticilerini tebrik ettiğini vurguladı.

Çorum 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Saatcı da yayımladığı mesajında Çorum 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi Öğrencileri’nin bölge birincisi olarak katıldığı, TUBİTAK tarafından 50.’si düzenlenen Türkiye Liselerarası proje yarışmasında 4. olduklarını ifade ederek aldıkları başarıdan dolayı öğrencileri kutladığını belirtti.

Saatcı, “Türkiye genelinde 1884 biyoloji projesi başvurusunun yapıldığı, proje kabul aşamasında ve bölge finallerinde elenerek 24 projenin Başkent’te yarıştığı Türkiye Finali’nde Çorum’umuzu temsil eden 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi öğrencileri elde ettikleri bu üstün başarıyla göğsümüzü kabarttılar.

Okul Aile Birliği Yönetimi olarak öncelikle öğrencilerimizi, onlara rehberlik yapan Ali Altuntaş Öğretmenimizi ve onlara idari anlamda destek veren Okul Müdürümüz Murat Öncül’ü tebrik ediyor, Okul Yönetimimize bu süreçte daima destek olan Milli Eğitim Müdürümüz Yahya Çoban’a, Proje çalışmaları sırasında öğrencilerimize bilimsel anlamda destek veren Hitit Üniversitesi öğretim üyelerine, Hitit Üniversitesi’nin laboratuvarlarını kullanmamızı sağlayan Rektörümüz Sayın Reha Metin Alkan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim