Komisyon Başkanlığı’nı Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden Fikret Karacaköylü’nün üstlendiği dünkü ihaleye Araf Entegre, Elif Hizmet İnşaat & Badıllı Endüstriyel Ortaklığı, Grup Atak, Mehmet Ali Yıldırım, Sungurbey Medikal, Örnek Turizm, A. G. Peyzaj, 2AE Grup, Eylül & Sungurbey Ortaklığı ve Almila isimli 10 firma katıldı.
1 Ocak – 31 Mart 2016 tarihleri arasında Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere aralarında mühendis-mimar, sürücü, kaynakçı, kaldırım ustası, silindir, dozer ve vinç operatörleri, oto tamircisi, tornacı, marangoz ve asfalt formeni gibi meslek dallarından toplam 190 personel alımını kapsayan ihalede en düşük teklif, 1 milyon 174 bin 585 lira 57 kuruş ile Araf Entegre ve A.G. Peyzaj dışındaki 8 firma tarafından verildi.
Komisyon Başkanı Fikret Karacaköylü, ihalenin yaklaşık maliyetinin 1 milyon 207 bin 208 lira 79 kuruş olduğunu belirterek, farklı kriterlerin de göz önünde tutularak yapılacak incelemenin ardından ihale sonucunun katılımcı firmalara resmî yazıyla bildirileceğini açıkladı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim