LYS sonuçlarına göre, Çorum FEM Dershanesi öğrencilerinden Mehmet Emin Kaynak MF-1, MF-2 ve MF-4 puan türünde il birinciliğini elde etti. Bedriye Sena Aykul ise ek puanlı yerleştirmede sayısal ve eşit ağırlık alanlarında birinci oldu.
FEM Dershaneleri Müdürü Erkan Akıllı, başarıda emeği geçen öğretmenlere, idarecilere ve ailelerine teşekkür ederek, sınav sonuçları kadar tercihlerin de önemli olduğunu belirtti. 6 Temmuz-14 Temmuz arasında tercih yapmak isteyen öğrencilere FEM Dershaneleri'nde rehberlik hizmeti verileceğini söyleyen Akıllı, “Doğru tercih için öğrencilerin mutlaka bir rehberlik uzmanından yardım almaları gerekir” dedi.
Başarılarının temelinde öğrenci-öğretmen-veli dayanışması olduğunu ifade eden Akıllı, “Öğrenci merkezli eğitime, saygı ve sevgiye dayalı disiplin anlayışına önem veriyoruz. Başarı çıtamızı yükselterek eğitim hayatımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
LYS’de Çorum birincisi olan Mehmet Emin Kaynak, başarı sırrının disiplinli çalışma olduğunu dile getirdi. Kaynak, “Aileme, okuluma ve FEM Dershanesine çok teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimi, sınava hazırlıkta her zaman yanımda gördüm. Bundan sonra hedefim iyi bir üniversite ve ülkeme faydalı olabilecek bir bölüm” şeklinde konuştu.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim