Fatma Çöpür, “Doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım ve sevdalısı olduğum şehrime ve insanlarına faydalı olmak için bu ulvi göreve yeniden talip oldum” dedi...

Fatma Çöpür kadının ‘ben de varım’ demesinin, bir rakip olarak ortaya çıkması değil, tam tersine hayatın zorluklarına çözüm bularak daha huzurlu bir ortamın oluşmasını sağlama isteğinden ibaret olduğunu vurgulayarak, “Allah nasip ederse makamlara hizmeti değil Millete hizmeti düstur edineceğim” ifadesini kullandı.

Fatma Çöpür sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu yüreği ve bu cesareti bize veren Yeni Türkiye’nin en büyük mimarı ve bu büyük davanın en öndeki neferi Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı, bu kutlu yolculukta yalnız bırakmayacağım.”

Fatma Çöpür Kimdir ?

1966 Yılında Çorum'da doğdu. Çorum İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik öğretmenliğinde Lisans eğitimimi tamamladı. Atom Fiziği üzerine Yüksek Lisans yaptı. Mezunu ve mensubu olmaktan onur duyduğu Çorum Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 23 yıl görev yaptı.

Evli ve bir kız çocuğu annesi. (Haber Merkrezi)

Editör: TE Bilisim