Susurluk kazasında hayatını kaybeden Abdullah Çatlı’nın ölüm yıldönümünde bir mesaj yayınlayan Yücel, “Abdullah Çatlı olmak zor bir iştir” dedi.
Abdullah Çatlı olmanın vatan için ölüme gülerek ve koşarak gitmek anlamına geldiğini söyleyen Fatih Yücel, “Çatlı olmak Devlet-i Ebed Müddet inancıyla ülkücü gençlere 20 yaşında Reis olmaktır; inandığı ülküye inandırmaktır. Abdullah Çatlı olmak; Bayrak-Kur'an-Silaha sarılıp, kollayıp kollanan koruyup korunanların dalgalandırdıkları ‘Ey Nazlı Hilal'in çatık kaşlı 21. yüzyılın Kürşad'ı olmaktır.
Abdullah Çatlı olmak ASALA terör örgütünü mağlup etmekle milyonların yüreğinin sesi olmaktır ve tek dişi kalmış medeniyetin zindanlarında ‘ya sabır’ çekerek hayatta kalmayı başarmaktır. Abdullah Çatlı olmak sonunu düşünmeksizin kahraman olmaktır. Öyle ya bilenler bilir, dağ başını duman alınca PKK terör örgütüne karşı bayrak gibi dalgalanabilmek ve Mehmetler’in vebalini iki kaşın tam da ortasından soran olmaktır. Abdullah Çatlı olmak dayatılan müşkül şartlara meydan okumaktır. Turan Ülküsü dev bir emanet misali, ata yadigârına Hocalı'da, Doğu Türkistan'da, Kıbrıs'ta devlet olmak yiğitler yiğidinin yüreğinin sesiydi” dedi.
Çorum Alperen Ocakları İl Başkanı Fatih Yücel mesajında başta Abdullah Çatlı ve Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere tüm ülkücü şehitleri rahmet ve minnetle andığını dile getirdi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim