Fas Kahvesi Premium Şubesi’nin açılışına belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, MÜSİAD Başkanı Ahmet Köksal, Çorum eski milletvekili Adnan Türkoğlu, bazı oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Şükrü Şahin ve Bekir Şahin’in kendisinin kadim dostları olduğunu belirterek Çorum’u güzel bir mekana kavuşturduklarını ve işletme sahibi Şükrü Şahin’e iyi kazançlar dilediğini ifade etti.

Vali Yardımcısı Azmi Yeşil de konuşmasında böyle bir tesisin açılışında bulunmak kıvanç verdiğini anlatarak, Şükrü Şahin’i tebrik etti.

Son olarak konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise açılan müessesenin hayırlı olmasını temenni ederek başladığı konuşmasında şehirde yeni işletmelerin açılmasının bir yönüyle o şehirdeki sosyal hayatın değişimine işaret ederken, diğer yönüyle de ekonominin değişimi ve gelişimini gösterdiğini anlattı. Başkan Külcü, istatistiklere bakıldığında değişen gelişen ve büyüyen bir ülke ve şehir gördüklerini belirterek, “Allah hızımızı kesmeden güzel işler yapılmasını nasip etsin” dedi. Yapılan konuşmaların ardından katılan protokol üyeleri tarafından işyerinin açılışı gerçekleştirildi.

Fas Kahvesi Premium Şubesi hakkında bilgi veren Fas Kahvesi ana merkez CEO’su Süleyman Çelik, Fas’ın kendine özgü bir kahvesi bulunduğunu belirterek, bu kahveyi birinci sınıf başka kahveler ile harmanladıklarını vurguladı. Merkezde bu işte ödül kazanmış çalışanlar bulunduğunu belirten Çelik, içecek ve yiyeceklerin kendileri için önemli olduğunu, mümkün olduğu kadar işletmeye özgü ürünler çıkarmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Çorum’un 7. Şube olduğunu anlatan Süleyman Çelik, Çorum’u çok sevdiklerini ifade ederek, Şükrü Şahin ve kardeşi Bekir Şahin’e teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Fas Kahvesi Premium Şubesi’nin 3 kattan oluştuğunu söyleyen Çelik, 1000 m2 alana sahip işyerinin bodrum katında çocuk alanları bulunduğunu, ilk katın nargile ve servis alanı en üst katın ise VİP bölümü olduğunu vurguladı.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim