Yemeğe Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Vali Yrd. Haldun Aksalman,  CHP il Başkanı Hasan Suvacı, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Erdem, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, Mimarlar Odası Başkanı Ulaş Tokgöz ve çok sayıda meslek mensubu katıldı.

Yemeğin açılışında konuşan İnşaat Mühendisleri Odası il Temsilcisi İnşaat Mühendisi Özgür Kılıç, üniversite ve İMO etkinliklerinin bundan sonra da artarak devam edeceğini ifade etti. Bilimin kullanıldığı sürece bir anlam kazanacağını anlatan Kılıç, Çorum’un üniversitesi ve inşaat mühendisleri ile fark yaratan bir il olacağını ifade etti.

Meslektaşların birbirini daha iyi tanıması ve meslekte 25. ve 40. Yılını dolduran meslektaşlarına plaket vermek için toplandıklarını anlatan Özgür Kılıç, ülkenin geçirdiği bu zor günlerde meslek mensupları olarak birliği ve dirliği sağlamak amacıyla bir araya gelmek istediklerini anlattı. Kılıç, “Siyasi görüş ne olursa olsun önemli olan önce vatan diyebilmektir” dedi.

Çorumlu inşaat mühendisleri olarak farklı görüşten olsalar da oda çatısı altında bir bütün olduklarını kaydeden Özgür Kılıç, birlik olanların daima güçlü olduğunu söyledi. Yapılan konuşmaların ardından Mesleğe yıllarını adayanlara plaketleri verildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim