Ahmet Metin Önel’in yazdığı ve Ali Meriç’in yönettiği oyun 26 Nisan 2019 Cuma günü saat 20.00 ve 27 Nisan 2019 Cumartesi günü 14.00 ve 20.00 olmak üzere üç kez Çorumlu tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

Biletleri 4.50 ve 7.50 TL’den DTS gişelerinden satışa sunulan tek perdelik oyunda başta “Kurtlar Vadisi Vatan”, “Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok” gibi filmlerde Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Kördüğüm, Paramparça, Hıyanet Sarmalı, Nizama Adanmış Adamlar, Küçük Kıyamet ve Şefkat Tepe gibi dizilerde rolleriyle dikkat çeken Koray Karaca rol alacak.

Dünden bugüne insanoğlunun mücadelesinin anlatıldığı oyunun konusu şu şekilde: “Yaşamda değişmeden, bükülmeden, en önemlisi de dik durarak ayakta kalanların trajikomik öyküsü. Eyvah demenin bir zaaf, ötesinde bir yenilgi olduğuna inanan Nadir’in, yine bu sözcükten hal ve söylem olarak kaçma çabası, insanın onur ve vicdanıyla sürdürdüğü yaşam yolculuğunun da bir özeti sanki. Gülmek, gülerek düşünmek ve düşünerek özdeşleşmenin sahnede vücut bulduğu Eyvah Nadir, izleyiciyle de bir biçimde köprü kurmaktan geri kalmıyor”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim