Ahmet Metin Önel’in yazdığı ve Ali Meriç’in yönettiği oyun Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda bugün saat 20.00 ve yarın ise 14.00 ile 20.00 olmak üzere üç kez sahnelenecek.

Tüm tiyatro sevenlerin davet edildiği oyunun biletleri DTS gişesinde 7,50 ve 4,50 TL’den sunuldu. 1 perde 1 saat 10 dakikalık sürecek olan oyunda ise Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı, sinema ve televizyon oyuncusu Koray Karaca rol alıyor. “Kurtlar Vadisi Vatan” ve “Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok” gibi gişesi yüksek filmlerde “Kördüğüm”, “Paramparça”, “Hıyanet Sarmalı”, “Nizama Adanmış Adamlar”, “Küçük Kıyamet”, “Şefkat Tepe”, “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”, “Beşinci Boyut” gibi bir çok dizide de rol alan Koray Karaca, “Eyvah Nadir” isimli oyunda da kılıktan kılığa girecek.

Oyunun konusu şu şekilde; “Eyvah Nadir, dünden bugüne insanoğlunun bir mücadelesinin öyküsü elbette. Yaşamda değişmeden, bükülmeden, en önemlisi de dik durarak ayakta kalanların trajikomik öyküsü. Eyvah demenin bir zaaf, ötesinde bir yenilgi olduğuna inanan Nadir’in, yine bu sözcükten hal ve söylem olarak kaçma çabası, insanın onur ve vicdanıyla sürdürdüğü yaşam yolculuğunun da bir özeti sanki. Gülmek, gülerek düşünmek ve düşünerek özdeşleşmenin sahnede vücut bulduğu Eyvah Nadir, izleyiciyle de bir biçimde köprü kurmaktan geri kalmıyor”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim