Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi tarafından anneler günü etkinliği yapıldı.

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Çeritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, Emniyet Müdürü Murat Kolcu'nun eşi Fatma Kolcu, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Türkiye Beyazay Derneği Çorum Şube Başkanı Neslihan Hüsülüoğlu, öğrenci velileri ve öğrencilerin katıldığı program Engelli Eğitim Merkezi öğrencilerinden Bekir Madan tarafından yazılan "Anneme" isimli şiirin Şüheda Çelik tarafından okunmasıyla başladı.

Engelli Eğitim Merkezi öğrenci anneleri arasından yılın annesi seçilen Hidayet Şamlı'ya Hatice Külcü hediye verdi.

“HEP BARIŞ İÇİNDE OLALIM”

Engelli Eğitim Merkezi’nin hem huzur hem de güven veren bir yer olduğunu söyleyen Milletvekili İlksen Çeritoğlu Kurt, "Bizlere bu merkezi kazandıran Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye ve değerli eşi Hatice Külcü'ye teşekkür ediyorum. Bütün Türk kadınlarını evlatlarını tek vatan, tek bayrak için askere gönderen annelerle birlikte bugün en güzel duyguyu beraber yaşıyoruz. Böyle mutlu günlerde hep barış içerisinde olmamızı diliyorum” dedi.

“ENGELLER ZİHİNDE VE KALPTE”

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü de. engelli annelerine yönelik konuşmasında, “Sizler de, evlatlarınız da çok özelsiniz. Yavrularınız sadece Çorum'daki gençlere örnek değil, Türkiye'deki gençlere örnek. Bu merkezde yetişmiş olan ustalar, sanatkârlar, zanaatkârlar bütün dünyaya aslında hiç bir engel olmadığını, bütün engelin zihinde ve kalpte olduğunu göstermektedir. Gözünüz gibi sakındığınız evlatlarınızı bize emanet ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ BİZE İNSANLIĞI ÖĞRETTİ”

Türkiye Beyazay Derneği Çorum Şube Başkanı Neslihan Hüsülüoğlu da yaptığı konuşmada “Bizi özel yapan bizim çocuklarımız. Çocuklarımız bize insanlığı öğretti” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim