Önceki akşam parti binasında gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AKP İl Başkanı Mehmet Karadağ ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

AKP Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar yaklaşık 2 ay önce göreve geldiğini hatırlatarak, bu süre içerisine tüm mahalle teşkilatlarını yenilediklerini söyledi.

Erhan Akar, Anayasa değişikliği referandumunda kendilerini çok sıkı bir çalışma beklediğini dile getirerek, “Biz Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak, yarın seçim olacakmış gibi hazırız.” dedi. Akar ayrıca kendilerine verdiği destekten ötürü Milletvekili Ceylan’a teşekkür etti.

Ardından söz alan AKP İl Başkanı Mehmet Karadağ ise Nisan ayında yapılacak olan referanduma hazır olduklarını tekrarlayarak, tüm illerden önce Seçim Koordinasyon Merkezi’ni kurduklarını söyledi.

Bu merkezin koordinatörünü ve çalışacak diğer tüm kişileri belirlediklerini aktaran İl Başkanı Karadağ, referandumdan “Evet” çıkması var güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.

AKP İl Başkanı Karadağ, ekonomik ve siyasî istikrar için bu referandumun çok önem taşıdığını belirterek, “Koalisyon ve darbe dönemlerinin sona ermesi için, ekonomik ve siyasî istikrar için referandumdan mutlaka ‘Evet’ sonucunun çıkması lâzım. Bunun için de Ak Parti ve MHP, elinden geleni yapacaktır.” dedi.

Mehmet Karadağ, “Evet” diyecek kanatta vatansever ve dinine bağlı kişilerin bir araya geldiğini kaydeden Mehmet Karadağ, “Hayır diyenlere baktığımızda ise HDP ile kolkola girmiş bir CHP görüyoruz. HDP demek, terör demektir. Sadece bu durum bile, referandumda ‘Evet’ demek için yeterli bir sebeptir.” ifadelerini kullandı.

AKP Merkez İlçe Toplantısı, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim