Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Etkin Bilim Kurucu Müdürü Mustafa İlbaş, kurum yöneticileri, öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Toplantıda konuşan Kurum Müdürü Mustafa İlbaş, Mübarek Ramazan ayında da eğitim faaliyetlerinin aksatılmadan yürütüldüğünü dile getirdi. Özellikle de üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin daha verimli bir şekilde çalışması için Ramazan Kampı programı tertiplediklerini anlatan Mustafa İlbaş, öğrenciler açısından hayati önem taşıyan sınava hazırlık noktasında velilerin de nelere dikkat etmesi ve öğrencilerin motivasyonlarını artırma konusunda nasıl davranmaları gerektiği ile ilgili de tavsiyelerde bulundu.

2019-2020 eğitim öğretim yılı planlamasından da bahseden İlbaş, okullarda eğitim öğretimin sona ermesine rağmen Etkin Bilim Eğitim Kurumu’nda yaz döneminde de eğitim faaliyetlerinin yaz kamplarıyla süreceğini vurguladı.

LGS sınavı ve formatını anlatarak öğrenci velilerini bilgilendiren İlbaş, lise kayıt ve tercihleri konusunda da nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgileri paylaştı.

Etkin Bilim Eğitim Kurumu Müdürü Mustafa İlbaş, öğrenci velilerinin kafalarına takılar ve merak ettiği konulardaki sorularını yanıtladı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim