Sanayi Sitesi’nde Çorum Belediyesi tarafından son yıllarda önemli hizmetler yapıldığını belirterek son olarak Sanayi Sitesi’ne yeni yapılan ve bugün açılışı yapılacak olan Rulhan Rulman’ın bulunduğu 17. Cadde’nin altyapısının yapılarak asfaltlanmaya başlandığını dile getiren Hıdır Balaban, esnaf olarak bu hizmetlerden duydukları memnuniyeti anlattı.

Çorum Belediyesi’nin “esnaf dostu” başkan Muzaffer Külcü’nün yönetiminde Sanayi Sitesi’nin sorunlarını bir bir çözdüğünü dile getirerek son olarak eski dökümcülerin bulunduğu caddenin altyapısının yenilenerek asfaltının atılmaya başlandığını bildiren Balaban, “Belediye Başkanı Külcü, Belediye idarecileri ve çalışanlarını teşekkür ediyoruz. Sanayinin sorunları bir bir çözülüyor. Belediye yönetiminin hizmetlerinden oldukça memnunuz. Belediyenin hizmetleri sayesinde Sanayi Sitemiz günden güne gelişiyor” dedi.

Sanayinin tanınmış esnaflarından Özdilekçi Makine sahibi Orhan Özdilekçi ve bugün açılışı yapılacak olan Rulhan Rulman’ın sahibi Necati Ceyhan da Belediye’nin yaptığı hizmetlerle kendi yatırımlarına verdiği değeri ortaya koyduğu için teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Balaban ayrıca sanayi içindeki hurdaların kaldırılarak orta rofüjlerin güzel bir hale gelmesine katkı sağladıkları için Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun ve yönetimine de teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim