Küçük Sanayi Sitesi ile Aşağı Sanayi’de yağmur suyu şebeke çalışmaları ve çeşitli nedenlerden dolayı bozulan yollar Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir bir onarılıyor.

Sanayide bozulan yolların tamir yapılması için Çorum Belediyesi’nden talepte bulunduklarını belirten Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, bu talebe ivedilikle olumlu yanıt veren ve bu yıl içerisinde taşınacak olmasına karşın esnafın işlerinin aksamaması için Tarım Caddesi’nde asfalt tamir çalışması başlatan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye beraberinde Oda Yönetim Kurulu üyesi Kadir Akdağ ve bir grup esnafla birlikte teşekkür etti.

Başkan Külcü’nün bugüne kadar her zaman esnafın yanında olduğunu vurgulayan Uzun, “Başkanımızdan esnafımız için ne talep ettiysek geri çevrilmedik. Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü esnaf dostu bir başkan olduğunu yine gösterdi. Kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu arada otoparkçı esnafımızın da bazı sorunları mevcut. Bu sorunları da birlikte aşacağımıza inanıyorum” dedi.

Necmettin Uzun ayrıca, Aşağı Sanayi’de gerçekleştirilen asfalt tamir çalışmasının sanayinin taşınmayacağı anlamına gelmediğini dile getirerek, KSS’de yapımı devam eden ve önümüzdeki aylarda tamamlanması beklenen 450 işyerinin teslim edilmesiyle birlikte taşınma sürecinin başlayacağını sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim