Törene; Vali Yardımcısı Haldun Aksalman, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Fikret Yıldırım, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, Sebzeciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Kalaycılar Hırdavatçılar ve Bakırcılar Odası Başkanı Sedat Ek, Terziler Odası Başkanı Lütfi Barut, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Minibüsçüler ve Taksiciler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür, Fırıncılar, Simitçiler ve Leblebiciler Odası Başkanı Adem Çıkık, CHP Çorum Milletvekili Adayı Muharrem Bozdoğan ve Dinçer Solmaz ile esnaf ve vatandaşlar katıldı.
ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.
Esnaf odası başkanları ile beraberindeki protokol üyeleri daha sonra Kamile-Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi ile Atıl Uzelgün Huzurevi’ne ziyaretlerde bulundu.

KEMAL ÖZGÜL, YILIN AHİSİ
Çorum Oto Tamirciler Odası’na kayıtlı tornacı esnafından Kemal Özgül, Çorum’da yılın ahisi seçildi. 28. Ahilik Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene katılan Özgül, esnaf ile birlikte Ata’ya bağlılığını sundu.
Kemal Özgül bugün, Valilik önünde düzenlenecek Ahilik Haftası kutlamalarında şet kuşanacak.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim