AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (ÇESOB) ziyaret etti. ÇESOB Başkanı Yalçın, oda başkanları tarafından hazırlanan ve içerisinde esnaf ve sanatkarların sorunları ile çözüm önerilerinin yer aldığı dosyayı Ceylan’a sundu.
Esnaf olan milletvekili adayı Ceylan’ın kapısı gibi gönlünün de esnaf ve sanatkarlara açık olduğunu dile getiren Kılıç, Ceylan’ın merkez ilçe ve il başkanlığı döneminde de hiçbir zaman esnafları yalnız bırakmadığını ve her zaman yanlarında olduğunu söyledi.
Çorum’daki 40 oda başkanı tarafından esnaf ve sanatkarların sorunları ile çözüm önerilerini içeren bir dosyayı Ceylan’a sunduklarını dile getiren Kılıç, “Kendisi de esnaf olduğu için bizi en iyi şekilde anlayacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Bugüne kadar esnaf ve sanatkarlara verdiği katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyor ve siyasi çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
ÇESOB’un Çorum’un en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan ise, her zaman esnafın yanında yer aldıklarını ve tüm kesimlerle iyi bir iletişimlerinin olduğunu belirtti.
Çorum’u beraber yöneteceklerini ve kentin bütün renklerini kucaklayacaklarını dile getiren Ceylan, “Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. Aramıza fitne ve fesat tohumu ekmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Birlikte bu şehri yöneteceğiz. Sorunlarımızı, çözüm önerileriyle birlikte masaya yatırarak Çorum’a nasıl daha iyi hizmet edebilir nasıl daha ileriye taşırız bunun çabası içerisinde olacağız. Allah nasip eder milletvekili olursak, Ahmet Sami Ceylan dün nasılsa, bugün nasılsa yarında öyle olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çorum’a olan vefa borcunu hizmet ederek ödemeye çalışacağız. Bir ve beraber 2023 hedeflerine ulaşacağız.s Birliğimizi koruduğumuz müddetçe de Türkiye’nin ve Çorum’un önünde kimse duramaz” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim