Proje tanıtım toplantısına AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Erol Kavuncu, Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, ÇESOB Başkanı Recep Gür, bazı oda başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Tanıtım öncesi bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, halkın taleplerini karşılamaya devam ettiklerini ifade etti. 31 Mart seçimlerinde Ak Partiye verilecek her oyun Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’a verilecek oy anlamına geldiğini belirten Ahlatcı, AK Parti’ye verilecek oyların ülkenin geleceğine yatırım anlamına geldiğini söyledi.

İl Başkanı Ahlatcı’nın ardından kürsüye gelen AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’ın proje tanıtım toplantısında esnaf kökenli insanın güleryüzlü olduğunu ve kapısının açık olduğunu belirterek; belediyenin de kapısının bundan sonra her zaman açık olacağını ifade etti.

Halkın kendilerini hem duaları hem de oyları ile yalnız bırakmadığını söyleyen Ceylan, 1 Nisan’da Halil İbrahim Aşgın’ın belediye başkanı olduktan sonra belediyeyi Çorum’un tüm renkleri ile birlikte istişare ederek yöneteceğini, Çorum’un huzur içinde yaşanan bir kent olacağını dile getirdi. Ahmet Sami Ceylan, projelerin tamamlanmasının bizzat takipçisi olacaklarını vurguladı.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim