Avukat Dinçer Solmaz bu kapsamda dün Zafer Çarşısı’nda faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, partisine ve kendisine destek istedi.
Konuk olduğu işyerlerinde esnafla görüş alışverişinde bulunan Dinçer Solmaz, 29 Mart’ta parti içinde hâkim denetiminde bir önseçim yapılacağını hatırlatarak, CHP’nin demokrasinin kurallarını özümsemiş bir parti olduğunu dile getirdi.
Dinçer Solmaz’ın Zafer Çarşısı’ndaki esnaf ziyaretlerine Ertuğrul Soyocak, Ali Ekber Solmaz, Ali Naki Solmaz, Mustafa Bilgiç, Mustafa Ünal, Meriç Uyanık ve Feyza Ünal eşlik ederken, Çarşı’nın durgunluğu gözlerden kaçmadı.
CHP Aday Adayı Solmaz, AKP iktidarının 13 yıldır Türkiye’ye ve Çorum’a bir şey kazandırmadığını belirterek, çözümün CHP iktidarında olduğunu söyledi. Dinçer Solmaz “Uygulanan politikalar nedeniyle toplumun bütün kesimlerinde olduğu gibi esnafımızın da büyük bir darboğaz içerisinde olduğunu biliyoruz. Esnafımız maalesef gırtlağına kadar kredi ve borç batağına saplanmış durumda. Halkımızın yaşadığı ekonomik sıkıntılara CHP çare olacak.” diye konuştu.
Kendisine ve partisine gösterilen ilgiden dolayı Zafer Çarşısı esnafına teşekkür eden Dinçer Solmaz, milletvekili seçilmesi hâlinde var gücüyle çalışacağını ve Çorum’u Meclis’te en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim