ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Ahi Evran Sanayi Şehri Projesi'nin Belediye Meclisi’nden oybirliği ile geçmesinin vicdanlarda hoş bir seda bıraktığını belirterek projede katkısı olan herkese teşekkür etti.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç yaptığı yazılı açıklamada; “12.yüzyılda esnaf teşkilatımızın kurucusu olan Ahi Evran Veli Hazretlerinin ismini ve davasını günümüzde yaşatmak için Çorum esnaf ve sanayicisi tarafından kurulan Ahi Evran Sanayi Sitesi projemizin belediye meclisince gündeme alınması ve oy birliğince kabul görmesi tüm esnaf ve sanayicimizi son derece mutlu etmiştir.

Öncelikle 7 yıldır özlemle gerçekleşmesini beklediğimiz Ahi Evran Sanayi Sitesi projemize göreve geldiği ilk andan itibaren ilgi ve alakasını esirgemeyen Belediye Başkanımız Zeki Gül'e, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ'a ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. Görüş ve önerileriyle bize yön veren ve projemize katkısı olan Hitit Üniversitesi Rektörü Sn. Reha Metin Alkan'a, gönülden ve samimi duygularla yanımızda olduğunu hissettiğimiz tüm siyasi partilerimize, STK'larımıza, esnaf teşkilatına, oda başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Projemize katkısı olan herkese, esnaf ve sanatkarımız adına sonsuz teşekkür ediyor, verdikleri desteğin tüm Çorum kamuoyunun vicdanında hoş bir seda bıraktığını görüyor ve bunun mutluluğuyla daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyor, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Selam ve dua ile. Esnafımızın için düşünüyor, esnafımız için yaşıyorum”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim